آیا تا کنون به این اندیشیده اید که استفاده از خدمات قیرگونی دیوار چقدر در عمر مفید ساختمان شما تاثیرگذار است؟ در تفکر عمومی رطوبت معمولا از کف منتقل می شود به همین خاطر است که برای دیوارها عایق و قیرگونی در نظر نمی گیرند.

 

قیرگونی دیوار، چرا و چگونه؟

 

اصول ساختمان سازی امروزه دچار تغییر و تحولات زیادی شده است، امروزه به مسائلی در خصوص ایمنی ساختمان و بررسی ها و بازدیدهای همه جانبه، سازندگان ساختمان به همه ی مسائل توجه کافی دارند، یکی از این موارد قیرگونی دیوار و عایق کاری همه سویه ی ساختمان است.

در گذشته عایق کاری فقط مخصوص قسمت های رطوبت خیر مانند آشپزخانه، سرویس بهداشتی، پشت بام و در کل جاهایی بود که بیم نفوذ رطوبت به لایه های زیرین ساختمان در آنها می رفت. اما امروزه سعی می شود که در تمامی قسمت های ساختمان از عایق کاری های مناسب استفاده شود.

از آنجایی که هزینه قیرگونی دیوار با سایر قسمت ها متفاوت است، ساختمان سازان معمولا به دنبال این هستند که اطلاعات درستی را از این موارد به دست آورند. لذا در دست داشتن اطلاعات دقیق در این زمینه نیازمند مراجعه به افراد حرفه ای در این زمینه است.

در هر صورت قیمت قیرگونی دیوار توسط کارشناسان خبره در این زمینه قابل محاسبه است و می توان به یک برآورد کلی با ارائه متراژ دیوارها را داشت. به این صورت که مقدار قیر مصرفی به صورت حدودی محاسبه شده و بر اساس متراژ دیوارها و یک لایه یا دو لایه بودن قیرگونی میزان گونی مصرفی را نیز می توان محاسبه کرد.

در هر صورت از آنجایی که عایق کاری امری ضروری برای هر ساختمانی به حساب می آید و اجرای یک عایق کاری کامل موجب می شود که از استهلاک ساختمان بر اثر نفوذ آب و رطوبت جلوگیری شده و ساختمان مقاوم تری داشته باشیم. قیرگونی دیوار در این مهم کمک شایانی خواهد کرد.

 

 قیرگونی دیوار چگونه است؟

 

برای اجرای قیرگونی دیوار باید در زمانی که فونداسیون ساختمان ریخته شده و هنوز سفید کاری انجام نشده است اقدام نمود. برای این کار باید سطح دیوار کاملا تمیز باشد، سپس یک لایه قیر را که میزان آن برای هر متر مربع حدود یک کیلوگرم محاسبه شده است، روی سطح دیوار با غلطک های مخصوص و کاردک پخش می کنیم.

در ادامه یک لایه گونی درجه یک که نو باشد، تمیز باشد و هیچ پارگی و تا خوردگی را نداشته باشد را به قیر آغشته کرده و روی سطح دیوار می چسبانیم، سپس یک لایه قیر با احتیاط کامل روی آن می کشیم. قیر مصرفی در این نوع از قیرگونی باید حرارت داده شود.

این مطلب را بخوانید :  نصب ایزوگام روی دیوار بدون داربست

قیمت قیرگونی دیوار همانند قیرگونی سایر قسمت های ساختمان محاسبه می گردد و می توان در این زمینه قیمت های مختلفی را به دست آورد. قیرگونی در واقع یکی از عایق های بسیار مقرون به صرفه برای عایق کاری فضاهای داخلی ساختمان به شمار می رود و در مقایسه ی با سایر عایق ها هزینه ی کمتری را روی دست سازندگان ساختمان می گذارد.

در اجرای قیرگونی دیوار توصیه می شود که حتما از افراد درجه یک کمک بگیرید چرا که افراد خبره و حرفه ای مواد درجه یک و عالی را به شما پیشنهاد می کنند. اگر بخواهید از افراد ناشی در این زمینه استفاده کنید تمامی هزینه های شما به ضرر شما است.

هزینه قیرگونی دیوار هر چقدر هم باشد، کمتر از هزینه ای است که در آینده برای بازسازی و تعمیر خرابی های ناشی از نفوذ نم و رطوبت باید پرداخت کنید. به همین خاطر است که ما همواره توصیه می کنیم که جلوی ضرر را هر زمان بگیرید سود کرده اید و استفاده از قیرگونی دیوارها یکی از همین توصیه های خوب و منطقی است.

 

قیرگونی دیوار

 قیرگونی دیوار، مواد اولیه

 

قیر یک مایع ترموپلاستیک، ویسکوالاستیک بوده که در دمای پایین و یا در دوره بارگذاری سریع زمان بارگذاری کوتاه، فرکانس بارگذاری بالا( دارای خواص یک مایع الاستیک شیشه مانند و در دماهای بالا و در طول بارگذاری آهسته )زمان بارگذاری طولانی، فرکانس بارگذاری کم( دارای خواص مایه ویسکوز است. این ماده یکی از مواد تشکیل دهنده ی قیرگونی دیوار است.

به عنوان یک ماده ویسکوالاستیک، قیر هر دو جزء پاسخ الاستیک و ویسکوز را به نمایش می گذارد. علاوه بر آنکه قیر مسئول رفتار ویسکوالاستیک تمام فرآورده های حاصل از خود است، این ماده نقش بسزایی در عملکرد ساختمان ها مانند مقاومت در برابر تغییر شکل دائمی و شکستگی های ناشی از نشت ایفا می کند.

ازنظر ترکیب شیمیایی، قیر مخلوطی از مولکول های ارگانیک است. هر دو بخش شیمیایی )جزء اصلی( و فیزیکی )ساختار( قیر عمدتاً شامل هیدروکربن ها و مقدار کمی گروه های عامل دار مانند اکسیژن، نیتروژن و سولفور است. هزینه قیرگونی دیوار نسبت به سایر عملیات ساختمانی که روی دیوار اجرا می شود کمتر است.

قیر از نفت خام با ترکیب های متغیر )که به منشأ نفت خام بستگی دارد( استخراج شده و تجزیه دقیق گروه های هیدروکربنی آن دشوار است. با این حال، امکان تفکیک آن به چهار گروه عامل دار اصلی شامل اشباع ها، آروماتیک ها، رزین ها و آسفالتن ها وجود دارد.  این مواد که در قیر وجود دارد، به عنوان اجزای اصلی تشکیل دهنده قیرگونی دیوار های ساختمان به حساب می آید.

این مطلب را بخوانید :  آسفالت در ولیعصر - قیمت آسفالتکاری-هزینه آسفالت-پیمانکار آسفالت کاری

آسفالتن ها به عنوان یک جزء بسیار قطبی در نظر گرفته شد و ترکیبات آروماتیک دارای بالاترین وزن مولکولی در بین تمامی گروههای حاضر در قیر هستند. آنها از میسل هایی تشکیل شده اند که توسط رزین های قطبی پپتیزه شده و در محیطی که عمدتاً شامل آروماتیک ها و اشباع هاست پراکنده می باشند و نشان دهنده اجزاء قیر با وزن مولکولی پایین هستند.  

بر مبنای این ساختار، قیر را می توان به دو گروه شیمیایی گسترده تقسیم بندی کرد که گروه اول شامل آسفالتن هاست و گروه دوم شامل رزین ها، آروماتیک ها و اشباع هاست که به اصطلاح مالتن ها نامیده می شوند. به طورکلی این مالتن ها با وزن مولکولی پایین )روغن های آروماتیک( توسط لاستیک های طبیعی یا مصنوعی در اصلاح توسط پلیمر و یا خرده تایر جذب می شوند.

قیر استفاده شده در قیرگونی دیوار از نوع قیر مورد استفاده در ساختمان سازی است. هم چنین گونی استفاده شده نیز از نوع گونی الیاف کنفی است که این نوع گونی معمولا وارداتی است و از درجان مختلف می توان آن را تهیه نمود.

 

ویژگی قیرگونی کاران حرفه ای

 

قیرگونی دیوار کار بسیار حساسی است. در این مورد قیرگونی کاران حرفه ای تمام تلاش خود را برای پوشش دهی صد در صدی دیوار می کنند. دیواره ها را باید با یک لایه بسیار خوب از قیر پوشش داد و پس از آن، دیوارها را باید با پوشانید.

افراد متخصصی که در این زمینه فعال هستند، به شما در راستای قیمت قیرگونی دیوار مشاوره می دهند تا راحت تر بتوانید در این زمینه تصمیم گیری کنید. اگر می خواهید دیوارهای ساختمان خود را قیرگونی کنید کافی است با شماره های 09128592911 و  09388274213 تماس بگیرید و از آنها در این زمینه راهنمایی های لازم را بخواهید.

به یاد داشته باشید که اگر به موقع برای قیرگونی دیوار ساختمان خود اقدام نمایید می توانید جلوی ضررهای بعدی را بگیرید. ضررهای ناشی از نفوذ آب بسیار سنگین است و گاه علاوه بر تعمیر منزل خود باید منزل دیگران را نیز تعمیر نمایید. در این راستا حتما به یک فرد حرفه ای مراجعه نمایید را شما را در زمینه ی ریشه ی نفوذ رطوبت و تعمیرات اساسی رهنمایی کنند.

4.8/5 - (19 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *