یکی از مواد عایق و ضد آب بسیار خوب که از زمان های بسیار دور و گذشته مورد استفاده قرار می گرفته، قیر است. بسیاری از افراد عایق کار و نصابان قیرگونی و ایزوگام برای مصارف پروژه های خود به دنبال قیر حلب هستند. روش های خرید و تهیه قیر به این صورت را در این مقاله به طور کامل شرح داده ایم.
قیر حلب در کارخانه
از زمانی که قیر به عنوان یک ماده ی ضد آب و عایق خوب در برابر رطوبت شناخته شد، حدود چهار تا پنج هزار سال می گذرد. با این پشتوانه ی تاریخی، قیر هنوز که هنوز است مورد استفاده قرار می گیرد. حتی با روی کار آمادن عایق های دیگر صنعتی، نانو و…. باز هم پایه ی اصلی هر نوع عایق کاری قیر است. اما قیر حلبی را از کجا می توان خریداری کرد؟ چه وزنی دارد و قیمت آن چند است؟
اگر بخواهیم در تاریخ جستجو کنیم، می توان گفت صنعت مدرن و امروزی قیر از سال 1712 میلادی پایه ریزی شده است. در آن زمان سنگ های قیر طبیعی در کشور فرانسه توسط جستجوگران کشف شد. پس از این کشف مهم سنگ های قیر را به شکل ساده کلوخه ای در آورده و روی سطح جاده های محلی از آن استفاده می کردند. اما هنوز به تکنولوژی قیر حلب دست پیدا نکرده بودند.
اگر چه روش کلوخه ای موفقیت آمیز بود، اما پس از آن نیز پیشرفت های بیشتری حاصل گردید. در زمان بسیار کوتاه سنگ قیر پودر شده و گرم شده به عنوان مواد بسیار خوب و قابل استفاده در دسترس قرار گرفت. هنوز برای تولید و بسته بندی انواع قیر حلبی زود بود.
پس از آنکه پیشرفت های زیادی در صنعت و تکنولوژی اتفاق افتاد، قیر به عنوان یک ماده کاربردی در صنایع مختلف شناخته شد. امروزه از قیر در مصارف و صنایع مختلف از جمله راه سازی، پوشش کف، پشت بام، محافظ فلزات، آب بندی مخازن، کانال ها، پل ها، تثبیت شن های روان، رنگ آمیزی و سایر موارد استفاده می شود. قیمت قیر حلبی هنوز مشخص نشده است.
برای داشتن شناخت بیشتر از قیر، می توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. تا ضمن دست یابی به قیمت روز قیر حلبی، قیر را بشناسید.
قیر حلب و انواع آن
پیش از آن که بخواهیم در مورد انواع قیر حلبی اطلاعاتی را در اختیار شما بگذاریم، می خواهیم شما را با این ماده ی جادویی بیشتر آشنا کنیم. در یک تعریف بسیار ساده، قیر ماده ای سیاه رنگ است که معمولا ما به شکل خمیر آن را دیده ایم. این ماده نقش اصلی خود را در عایق کاری و آب بندی های رطوبتی ایفا می کند. اگر چه نقش قیر در تهیه آسفالت نیز بسیار پر رنگ و تاثیر گذار است.
این ماده که به تعبیر عایق کاران می توان از آن به عنوان طلای سیاه نام برد، انواع مختلفی دارد. هر نوع قیر دارای کاربردهای خاص و متنوعی است. انواع مختلف قیر از مشتقات نت بوده و در پالایشگاه های نفت فرآوری و تولید می شود. معمولا قیر برای در دسترس خریدار بودن، به شکل قیر حلب بسته بندی می گردد.
به تعبیر دیگر قیر نوعی ماده ی هیدروکربنی است که به رنگ سیاه و گاهی قهوه ای تیره موجود است. مواد حلال این ماده در سولفید کربن و تتراکلرید کربن است. قیر در این دو ماده به راحتی حل می شود. قیر حلبی در دمای محیط به صورت جامد است. اما در صورتی که دما افزایش یابد، به حالت خمیر در آمده و با افزایش بیشتر دما مایع می شود.
باید بگوییم، کاربردهای قیر ناشی از دو ویژگی منحصر به فرد آن است. چسبنده بودن و غیرقابل نفوذ بودن در برابر آب موجب شده است که قیر به عنوان یک ماده عایق و پر کاربرد به صورت قیر حلبی در دسترس همگان قرار گیرد.
قیری که از نفت خام استخراج می گردد و یا از سنگ های معدنی خاصی بدست می آید، قیر خالص نامیده می شود. این نوع قیر با توجه به منشاء تشکیل و شکل گیری آن دسته بندی می گردد.
قیر و انواع آن
در نظر داشته باشید، قیر خالص را تحت فرآیند های مختلف دیگر قرار می دهند. بدین تربیت انواع مختلف قیر بدست می آید. لذا می توان انواع قیر حلبی را شناخت.
می خواهیم در مورد انواع قیر و دسته بندی قیر اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم. این دسته بندی به شما نشان می دهد که قیر حلب 17 کیلویی چطور بسته بندی می گردد. البته کاربردهای هر یک از انواع قیر نیز بسیار مهم است. اما انواع قیر کدامند؟
قیر نفتی و قیر طبیعی که از نفت خام یا دریاچه های قیر طبیعی به دست می آیند. قیر دمیده که فرآیند تولید آن به صورت دمیدن هوای داغ به قیر خالص در مرحله آخر عمل تصفیه می باشد. قیر مخلوط یا قیر محلول مخلوطی از قیر و یک حلال مناسب (مثلاً نفت سفید یا بنزین) می باشد و به صورت مایع موجود است. قیر امولسیون با استفاده از مخلوط قیر، آب و یک ماده امولسیونساز حاصل می گردد.
شما می توانید انواع قیر حلبی را از کارشناسان فروش شرکت پردیسان تهیه کنید. قیر ماده اصلی و بسیار کاربردی در عایق کاری ساختمان است. که تهیه آن به صورت حلب خیلی به صرفه است. در ادامه می خواهیم مشخصات انواع قیر را با هم مرور کنیم.
مشخصات انواع قیر
درجه نفوذ: یکی از آزمایشات انجام شده روی قیر، آزمایش درجه نفوذ برای تعیین سختی قیر است. روش انجام این آزمایش بدین صورت است که یک سوزن استاندارد تحت اثر بار 100 گرمی را به مدت 5 ثانیه داخل قیری که در دمای 25 درجه است فرو می کنند. مقدار نفوذ بر حسب دهم میلی متر را درجه نفوذ می نامند. قیر حلب 17 کیلویی تحت تاثیر این آزمایش قرار گرفته است.
گرانروی: مشخصه ی دیگری از قیر که با دستگاه سی بولت فیورل و یا به روش کینماتیکی اندازه گیری می شود، گرانروی است. هر قدر کند روانی قیر بیشتر باشد، خاصیت های جامد بیشتری از خود بروز می دهد. این مشخصه نیز بر قیمت روز قیر حلبی تاثیر گذار است.
افت وزنی: قیر در دمای بالا به خاطر تبخیر بخشی از روغن و ترکیب های نفتی خود را از دست می دهد و افت وزنی پیدا می کند. روش اندازه گیری افت وزنی در دمانی 163 درجه سانتی گراد و مدت 5 ساعت است. قیر حلب این اندازه گیری را نیز انجام داده است.
انگمی یا شکل پذیری: مقدار افزایش طول نمونه قیر با سطح مقطع 1 سانتی متر مربع که با سرعت 5 سانتی متر بر دقیقه کشیده می شود را انگمی قیر می گویند. قیمت قیر حلبی بر اساس شکل پذیری آن محاسبه می گردد.
درجه خلوص: اگر نمونه ای از قیر را در تتراکلرور کربن و سولفور کربن حل کنیم، ناخالصی های آن باقی می ماند. از این آزمایش می توان درجه ی خلوص قیر را محاسبه کرد. قیمت روز قیر حلبی با درجه خلوص قیر در رابطه مستقیم قرار دارد.
درجه نرمی: دمایی که قیر با رسیدن آن به این دما از حالت جامد به حالت مایع و روان در می آید را درجه نرمی قیر می نامیم. هر اندازه که درجه نرمی قیر بیشتر باشد، حساسیتش نسبت به تغییر دما کمتر است. درجه نرمی قیر حلبی حدود 60 تا 70 است.
در نهایت با توجه به این خواص برای تهیه و خرید قیر حلب با شرکت پردیسان تماس بگیرید.